O Podjetju

Opis

V začetku šestdesetih let, smo ustanovili majhno družinsko delavnico pleskarskih valjev. Začeli smo z izdelavo svojih valjev, ki smo jih z leti izpopolnjevali, tako da so današnji pleskarski valji podjetja Z&Z, plod večletnega domačega razvoja in spremljanja svetovnih novosti na pleskarskem področju. Zaradi tega imamo veliko izkušenj z izdelavo različnih valjev. Če za vaše zahteve valja ni v osnovni ponudbi, vam ga z našim znanjem in izkušnjami, lahko izdelamo po naročilu.

Ker pa nas od vedno žene želja po ugoditvi strankam, smo k lastni proizvodnji dodali tudi zelo kvalitetne pripomočke in stroje Storch - Ciret group.

Naša ponudba je sestavljena tako, da ustreza vsem. Zajema pripomočke, ki jih potrebujemo za zelo zahtevno profesionalno , obrtniško in industrijsko rabo, do tistih, ki jih potrebujejo posamezniki, ki si želijo le polepšati steno v domači dnevni sobi.

Ponudba zajema pripomočke za različna področja, kot so: pleskanje, lakiranje, plastificiranje, tapetništvo, štukaterstvo… Kadar boste v dilemi, kateri pripomoček je pravi za vas, vam bomo z veseljem in z nasveti pomagali k pravi odločitvi.

Za vas imamo pripravljena tudi različna stojala z našo ponudbo, ki vam jih nudimo kot opremo v vašem prodajnem prostoru. Hitra dostava do vaših vrat in stalna kvaliteta izdelkov, pa sta tisti ključni sestavini, ki naredita naše izdelke nepogrešljivi del vašega delovnega vsakdana.

Bonitetna odličnost