0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni
z-z

O Podjetju

Opis

V začetku šestdesetih let, smo ustanovili majhno družinsko delavnico pleskarskih valjev. Začeli smo z izdelavo svojih valjev, ki smo jih z leti izpopolnjevali, tako da so današnji pleskarski valji podjetja Z&Z, plod večletnega domačega razvoja in spremljanja svetovnih novosti na pleskarskem področju. Zaradi tega imamo veliko izkušenj z izdelavo različnih valjev. Če za vaše zahteve valja ni v osnovni ponudbi, vam ga z našim znanjem in izkušnjami, lahko izdelamo po naročilu.

Ker pa nas od vedno žene želja po ugoditvi strankam, smo k lastni proizvodnji dodali tudi zelo kvalitetne pripomočke in stroje Storch - Ciret group.

Naša ponudba je sestavljena tako, da ustreza vsem. Zajema pripomočke, ki jih potrebujemo za zelo zahtevno profesionalno , obrtniško in industrijsko rabo, do tistih, ki jih potrebujejo posamezniki, ki si želijo le polepšati steno v domači dnevni sobi.

Ponudba zajema pripomočke za različna področja, kot so: pleskanje, lakiranje, plastificiranje, tapetništvo, štukaterstvo… Kadar boste v dilemi, kateri pripomoček je pravi za vas, vam bomo z veseljem in z nasveti pomagali k pravi odločitvi.

Za vas imamo pripravljena tudi različna stojala z našo ponudbo, ki vam jih nudimo kot opremo v vašem prodajnem prostoru. Hitra dostava do vaših vrat in stalna kvaliteta izdelkov, pa sta tisti ključni sestavini, ki naredita naše izdelke nepogrešljivi del vašega delovnega vsakdana.

Bonitetna odličnost

AAA polatinum boniteta

CompanyWall

AA+ CompanyWall
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne